Hvem står bag

Østjysk-Open ?

Vi er en gruppe modelbyggere fra Randers og opland, der har kendt hinanden igennem efterhånden mange år. Nogle af os har tidligere været med til at arrangere modelkonkurrencer i Randers, og på et tidspunkt stod vi også bag en lokal modelklub – der dog ikke eksistere mere.

Til sammen bygger vi modeller inden for de fleste kategorier indenfor modelverden – hvis ikke alle. Mange af os har efterhånden bygget i ganske mange år.

Vi er også med ude til de andre modelkonkurrencer der finder sted rundt om i Danmark.

Generelt er Østjysk–Open, – fra vores side – lavet for at skabe interesse om det at bygge modeller og for at vise hobbyen frem til alle interesserede.

Så længe modelbyggere fra hele landet – og også gerne fra udlandet, har lyst til at deltage, og vi som arrangør føler for det, er det vores holdning at dette er noget vi vil fortsætte med. Vi gør det af ren og skær lyst, og fordi vi nyder at bygge og mødes med andre modelbyggere, der deler vores interesse for hobbyen.

Som privatpersoner har vi ingen økonomisk fortjeneste ud af arrangementet, et evt. overskud går ubeskåret til næste års udgifter.

Østjysk-Open’s konkurrence er åben for alle og der tages ikke entré til arrangementet.